Finlandezii fac mișto de „Satana” înainte de meciul direct. Ce scrie presa - LOOKPLUS
Finlandezii fac mișto de „Satana” înainte de meciul direct. Ce scrie presa

Finlandezii fac mișto de „Satana” înainte de meciul direct. Ce scrie presa

Felul de-a fi al lui Victor Pițurcă nu mai este un secret nici pentru jurnaliștii de peste granițe. Cunoscut ca un tip extrem de rigid, cu obiceiuri cel puțin discutabile, „Satana” a ajuns subiect de discuție și în presa din Finlanda, tocmai adversarul „tricolorilor” din această seară.

Finlandezii nu acordă o atenție prea mare meciului din această seară, cu România, dar jurnaliștii nu au ezitat să-i facă o scurtă caracterizare selecționerului nostru. Pe site-ul iltalehti.fi a apărut un articol cu titlul „Satana antrenează România, dar oare pentru cât timp?”, iar apoi au continuat cu amănunte despre obiceiurile stranii pe care le are Victor Pițurcă.

„Satan se îmbracă în negru și are numerele de înmatriculare de la mașină 666”, au scris, șocați, finlandezii. De asemenea, au preluat și informațiile conform cărora selecționerul României este aproape de a părăsi echipa pentru o aventură în țările arabe, dar îi dau un sfat: „Dacă va decide să plece pentru prima oară ca antrenor în străinătate, cu siguranță va trebui să-și schimbe numerele de la mașină”.

14 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca