Felgueiras, alături de Ciprian Deac: "Ne rugăm să nu pățească ceva grav, avem foarte mare nevoie de el" - LOOKPLUS
Felgueiras, alături de Ciprian Deac: „Ne rugăm să nu pățească ceva grav, avem foarte mare nevoie de el”

Felgueiras, alături de Ciprian Deac: „Ne rugăm să nu pățească ceva grav, avem foarte mare nevoie de el”

Mario Felgueiras nu se aștepta ca feroviarii să obțină o victorie atât de categorică în fața Astrei, una dintre principalele candidate la câștigarea titlului. Portarul CFR-ului speră ca accidentarea lui Deac să nu fie gravă.

„Am jucat foarte bine, sunt foarte bucuros că am câștigat în fața unei echipe foarte bune, poate cea mai în formă formație din campionat. E un lucru enorm pentru noi că am reușit acest lucru. Am abordat meciul cu gândul la victorie, dar nu ne-am așteptat să câștigăm la o diferență așa de mare. Am fost mai buni, trebuie să continuăm aceste evoluții, suntem pe drumul cel bun”, a declarat Felgueiras pentru Look TV.

Goalkeeperul a comentat și accidentarea lui Ciprian Deac. „Cipri se află într-un moment foarte bun, muncește foarte mult, e un profesionist desăvârșit. Ne rugăm să nu pățească ceva grav, avem foarte mare nevoie de el. Tade a trecut prin momente dificile, mă bucur că a revenit cu putere maximă. Dar trebuie să lăudăm toată echipa pentru victoria din această seară. Trebuie să fim mândri că purtăm acest tricou”, a precizat Felgueiras.

13 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca