FCSB nu renunţă la Dragoş Nedelcu. Ofertă fabuloasă a lui Gigi Becali

FCSB nu renunţă la Dragoş Nedelcu. Ofertă fabuloasă a lui Gigi Becali

FCSB nu renunţă la transferul lui Dragoş Nedelcu. Gigi Becali e dispus să ofere o sumă importantă de bani pentru a-şi asigura serviciile jucătorului de 20 de ani.

Gică Hagi a anunţat că e dispus să renunţe la orice jucător dacă va primi oferte pe măsura valorii fotbaliştilor săi. Becali vrea să-i aducă la FCSB pe Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu, însă şansele ca primul să ajungă sub comanda lui Dică sunt nule. Atacantul e dorit de echipe importante din Europa, precum Ajax, Benfica sau Galatasaray, care sunt gata să plătească sume uriaşe pentru transfer. Cum nu poate pune mâna pe Coman, patronul vicecampioanei insistă pentru aducerea lui Nedelcu, pentru care e dispus să plătească 1.5 milioane de euro, scrie Digisport.

Nedelcu este un jucător polivalent, care poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş la închidere. Mai mult, jucătorul are doar 20 de ani, astfel că se încadrează perfect în regula U21. Pe listă se mai află şi Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşani, dar negocierile dintre cele două cluburi s-au sistat.

29 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca