FC Voluntari – CSM Poli Iași 0-1. Golubovic, eroul moldovenilor. A marcat cu călcâiul!

FC Voluntari – CSM Poli Iași 0-1. Golubovic, eroul moldovenilor. A marcat cu călcâiul!

Vecine în clasament, FC Voluntari și CSM Poli Iași au căutat să încheie sezonul regulat cu o victorie, însă cei care au triumfat au fost elevii lui Eugen Neagoe. Moldovenii s-au impus cu 1-0, grație golului înscris de Golubovic.

Prima ocazie a partidei a aparținut oaspeților. Cristea a încerccat o reluare acrobatică, însă a trimis în plasa laterală (’21). Gazdele au răspuns prin Marinescu, care a tras frumos de la marginea careului, dar pe direcția lui Grahovac (’23). Moldovenii au fost aproape de gol în minutul 40, când Țigănașu a nimerit bara transversală din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Ilfovenii au replicat prin Ivanovici, care a vrut să înțepe mingea pe sub portarul advers, însă Grahovac nu a putut fi păcălit (’43).

Iașiul a fost mai incisivă în actul secund. Frăsinescu a trimis din cădere, dar Gavrilaș a reușit să rețină (’63). Oaspeții au solicitat un penalty în minutul 72, după un duel între Bosoi și Ivanovici, dar arbitrul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue. Insistențele moldovenilor au dat roade pe finalul meciului, când Golobovic a reușit un gol superb: a marcat cu călcâiul printre picioarele portarului!

Voluntariul a forțat golul egalizator, dar Grahovac a fost imbatabil! Iașiul obține astfel prima victorie după patru etape de secetă. Moldovenii termină sezonul regulat pe locul 10, cu 29 de puncte, în timp ce ilfovenii se situează o poziție mai sus, cu 30 de puncte.

6 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca