FANTASTIC! Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după un meci de infarct cu Svitolina

FANTASTIC! Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după un meci de infarct cu Svitolina

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a câştigat cu mari emoţii duelul cu Elina Svitolina.

Românca voia cu orice preţ să-şi ia revanşa în faţa ucrainencei pentru finala pierdută la Roma, dar Svitolina a fost o nucă foarte greu de spart. Halep s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-0, după două ore şi 6 minute de joc.

Simona a avut un prim set de coşmar. Elina a pornit ca din puşcă şi a condus cu 5-0 după primele 5 game-uri. Tenismena din Constanţa a avut o răbufnire de orgoliu şi a bifat trei game-uri consecutive, însă ucraineanca a reuşit să-şi adjudece setul cu 6-3.

Halep a început ezitant şi setul secund. Svitolina a condus cu 2-0, Simona a redus din handicap, dar ucraineanca s-a distanţat rapid la 5-1. Românca a revenit însă incredibil şi a preluat conducerea, scor 6-5, dar cu mari emoţii! Jucătoarea pregătită de Darren Cahill putea de mai multe ori să închidă setul, dar Elina nu s-a predat şi a trimis setul în tiebreak. Câştig de cauză a avut însă Halep, care s-a impus cu 8-6, după o ultimă minge norocoasă!

Cu un moral mult mai bun, Simona a dominat setul decisiv, pe care l-a câştigat fără drept de apel: 6-0! Mai mult, românca a încheiat meciul cu un as!

În semifinale, Halep va da piept cu Karolina Pliskova, care a trecut de Caroline Garcia, scor 7-6, 6-4.

7 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca