Falub a răbufnit: "Penalty-ul a fost prea ușor acordat. Am vrut să jucăm fotbal, dar cei de la CS U s-au apărat" - LOOKPLUS
Falub a răbufnit: „Penalty-ul a fost prea ușor acordat. Am vrut să jucăm fotbal, dar cei de la CS U s-au apărat”

Falub a răbufnit: „Penalty-ul a fost prea ușor acordat. Am vrut să jucăm fotbal, dar cei de la CS U s-au apărat”

Adrian Falub s-a arătat nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în partida pierdută cu Craiova. Tehnicianul mureșenilor l-a luat în colimator și pe Radu Petrescu, căruia i-a reproșat că a acordat prea ușor penalty-ul din care a rezultat unicul gol al partidei.

„Jocul de azi a fost decis de o fază care nu anunța nimic. Nu am făcut un meci ofensiv foarte bun, am fost previzibili, lenți la construcție. Am avut o ocazie de gol în prima repriză, în rest nu am creat panică. Din cele 90 de minute, 60 am stat în terenul advers, dar nu am avut claritate, prospeţime fizică. Am vrut să jucăm fotbal, dar cei de la Craiova s-au apărat pe tot parcursul meciului. Penalty-ul a fost prea ușor acordat, Mureșan mi-a spus că a atins mingea. Am pierdut, nu-i ușor, trebuie să ne recuperăm mental, pentru că nu am fost obișnuiți cu înfrângerile”, a declarat Falub la Look TV.

ASA nu a putut conta în jocul din Bănie pe Dorin Goga, jucător aflat în mare formă. „Goga are o veche leziune musculară, sperăm să se refacă până etapa viitoare. Ne-a lipsit mult azi, putea să facă diferența pe teren”, a subliniat Falub.

28 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca