Există și steliști care trec de partea Armatei: ”Dacă MApN face echipă ne declarăm sprijin total și necondiționat” - LOOKPLUS
Există și steliști care trec de partea Armatei: ”Dacă MApN face echipă ne declarăm sprijin total și necondiționat”

Există și steliști care trec de partea Armatei: ”Dacă MApN face echipă ne declarăm sprijin total și necondiționat”

O facțiune importantă a galeriei Stelei a anunțat că este gata să susțină o echipă creată de Ministerul Apărării Naționale.

Campioana României traversează o perioadă delicată, după ce pierdut procesul cu Clubul Sportiv al Armatei. Rămasă fără nume, siglă și palmares, Steaua a reușit totuși să ajungă la un acord care îi salvează finalul sezonului de iarnă, însă problema este departe de a fi rezolvată.

Dacă oficialii și simpatizanții ”roș-albaștrilor” au ieșit la rampă declarându-și susținerea pentru trupa lui Costel Gâlcă, nu același lucru se poate spune despre anumite facțiuni ale galeriei. Suporterii ostili lui Gigi Becali și conducerii numite de finanțatorul Stelei, care sunt grupați în facțiunea ”Ultras”, au anunțat chiar că, în cazul în care Ministerul Apărării Naționale va înființa o echipă, sunt gata să o susțină!

Iată mai jos comunicatul postat aseară pe site-ul oficial al facțiunii Ultras:

IN ATENTIA MINISTERULUI APARARII NATIONALE !

Preocupati in continuare de fenomenul Steaua Bucuresti, noi, fostii membri ai grupului ULT*RAS (2002), am luat act de decizia Inaltei Curti in dosarul 42805/3/2011/a1, dosar in care Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” BUCURESTI “ (U.M.02301 BUCURESTI) a castigat in instanta anularea deciziei OSIM privind marca inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.
Apelul nostru se indreapta spre Ministerul Apararii Nationale – Clubul Sportiv al Armatei Steaua – care, in acest moment, detine drepturile de folosinta asupra marcii. In cazul in care apelarea catre instante a avut drept scop obtinerea unor foloase materiale de pe urma marcii Steaua Bucuresti, ne dorim ca cedarea ( cesionarea ) ei catre Fc Steaua Bucuresti SA sa se faca pe baza unui contract valabil pe o peroada de timp prestabilita (de ex. 5 ani), cu drept de anulare imediata, iar valoarea anuala a contractului sa fie proportionala cu suma stabilita de un audit calificat.
Pe de alta parte, nu putem omite Ordinul de Ministru numarul 125 din 24 noiembrie 2014, in care se enumera disciplinele sportive din cadrul CSA STEAUA , cu observatia ca la disciplina fotbal s-a eliminat termenul “amator”. In acest caz, daca Ministerul Apararii doreste infiintarea unei echipe care sa fie inscrisa in campionatul Romaniei, o echipa care sa aiba emblema si marca Steaua Bucuresti, ne declaram sprijinul TOTAL si NECONDITIONAT pentru aceasta varianta.
Anii trec, idealurile raman, iar Ochii care nu se vad…nu uita si nu iarta…
Va multumim!
08.12.2014

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca