EXCLUSIV "Avocatul diavolului". Sânmărtean îl apără pe Ousmane N'Doye! (VIDEO) - LOOKPLUS
EXCLUSIV „Avocatul diavolului”. Sânmărtean îl apără pe Ousmane N’Doye! (VIDEO)

EXCLUSIV „Avocatul diavolului”. Sânmărtean îl apără pe Ousmane N’Doye! (VIDEO)

Lucian Sânmărtean are doar cuvinte de laudă la adresa senegalezului Ousmane N’Doye. Fotbalistul Stelei crede că suspendarea jucătorului de la ASA Târgu Mureş nu ajută cu nimic clubul din Ghencea.

„Magicianul” a prefaţat derby-ul cu Dinamo, de vineri. „Steaua joacă doar la victorie, e o echipă mare şi nu cred că vom avea probleme cu Dinamo. E un adversar incomod, fiind derby nu există un favorit cert, însă vrem să repetăm acel 5-2 pe care mi-l amintesc cu plăcere. Noi avem un plus de valoare, forţă, calitate în primul rând. Linia de mijloc e calitatea lui Dinamo, pot face diferenţa într-o zi bună. Asta se va întâmpla doar dacă le vom permite, nu cred că va fi cazul de această dată. Referitor la accidentaţi, am discutat cu Rusescu, părea destul de OK. Nu ştiu nimic despre o eventuală operaţie. Keşeru este bine, a şi participat la antrenamente. Sperăm să fie apt cu Dinamo pentru că avem nevoie de golgheteri”, a declarat mijlocaşul, în exclusivitate, pentru Look TV.

Sânmărtean i-a luat apărarea lui Ousmane N’Doye, pus la zid de multă lume după scandalul provocat la finalul meciului dintre ASA şi Steaua: „Nu mă bucură necazul altuia, nu mă ajută în niciun fel. Cazul lui Istvan Kovacs nu are cum să mă bucure. Ousmane e un personaj, l-am avut coleg şi la Vaslui, e un tip deosebit, excentric, căruia îi place să iasă din tiparul unui fotbalist obişnuit. E un tip de calitate, de valoare, mi-a plăcut foarte mult, ca şi băiat şi coleg e deosebit. Pe noi nu ne ajută astăzi suspendarea lui sau a lui Istvan Kovacs, am pierdut puncte preţioase la Târgu Mureş. Nu mă bucură necazul altuia, trebuia să nu se facă greşelil ca să nu se ajungă aici”.

Steaua – Dinamo este în direct, vineri, de la ora 20:30, pe Look TV.

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca