Egalul nimănui! Craiova se împiedică de Concordia şi rămâne în afara podiumului

Egalul nimănui! Craiova se împiedică de Concordia şi rămâne în afara podiumului

Craiova nu a reuşit să învingă la Chiajna şi oltenii au pierdut o nouă şansă de a se apropia de locurile fruntașe, în urma unui meci nul pe terenul Concordiei.

Oaspeţii au cerut penalty în minutul 6, în urma unui duel între Albu şi Gustavo, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, în mod eronat. Gazdele au ratat ocazia meciului în minutul 36, când Serediuc a scăpat singur cu portarul Calancea, dar a şutat în acesta din doar 13 metri.

Craiova a asediat poarta ilfovenilor până la finalul partidei, însă jucătorii olteni nu au reuşit să-i creeze prea mari emoţii lui Bălgrădean. Cu toate acestea, Mateiu a fost aproape de gol, dar lovitura sa de cap a fost scoasă de portarul Chiajnei cu un reflex de senzaţie (’59). Mai mult, Concordia putea deschide scorul în minutul 64, dar şutul lui Bucurică de la marginea careului a lovit bara transversală.

Craiova a fost şi ea aproape de gol, dar Băluţă a fost blocat providenţial în momentul execuției (’66). Din păcate pentru trupa lui Mulţescu, partida s-a terminat 0-0 şi „leii” din Bănie rămân în afara podiumului.

Craiova e pe 4, cu 37 de puncte, în timp ce concordia e pe locul 12, cu 17 puncte.

16 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca