Edi Iordănescu face dezvăluiri despre contractul său - LOOKPLUS
Edi Iordănescu face dezvăluiri despre contractul său

Edi Iordănescu face dezvăluiri despre contractul său

Pandurii Tg. Jiu are planuri mari pentru returul campionatului. Gorjenii au bătut palma cu Edi Iordănescu pentru postul de antrenor şi îşi va asigura şi serviciile lui Eugen Pârvulescu, ca preşedinte al clubului, anunţă fanatik.ro.

Fiul selecţionerului, Edi Iordănescu, a confirmat că s-a înţeles pe o perioadă de un an şi jumătate cu echipa gorjeană şi urmează să semneze contractul imediat ce Pandurii vor avea instalat în funcţie un preşedinte.

„Este un acord, nu mă mai ascund după deget. Contractul nu este semnat, ne-am înţeles în ceea ce înseamnă perspective, condiţii de lucru, dar nu este un preşedinte încă la club. Urmează să fie făcut anunţul oficial al clubului şi să semnez contractul. Mă ştiu foarte bine cu domnul Pârvulescu, dacă va fi preşedinte. Este un conducător cu experienţă, care cunoaşte foarte bine fenomenul, iar dacă Pandurii reuşesc să facă această mutare, va fi foarte bine pentru club. Eu mâine am o întâlnire cu domnul Pârvulescu şi îmi va confirma el dacă va fi preşedinte”, a declarat Edi Iordănescu la Fanatik Show, pe Look TV.

Antrenorul în vârstă de 36 de ani a vorbit şi despre obiectivele la Pandurii, cu care vrea să ajungă în cupele europene în sezonul următor. „Va fi un contract pe un an şi jumătate cu posibilitatea de prelungire. Nu mă voi mulţumi cu o clasare deasupra liniei clasamentului pentru că este o echipă cu potenţial, iar anul viitor vom ataca un loc de cupe europene”, a mai spus Edi Iordănescu la Fanatik Show, pe Look TV.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca