Ea este cea mai în vârstă utilizatoare de Facebook (VIDEO) - LOOKPLUS
Ea este cea mai în vârstă utilizatoare de Facebook (VIDEO)

Ea este cea mai în vârstă utilizatoare de Facebook (VIDEO)

O femeie din Statele Unite și-a făcut un cadou special la împlinirea a 114 ani: un cont pe cea mai populară rețea de socializare. Ea a fost nevoită să mintă în legătură cu vârsta sa pentru că Facebook nu permite înscrierea persoanelor care s-au născut înainte de anul 1905.

Anna Stoehr este cel mai în vârstă locuitor al statului american Minnesota. De curând ea s-a împrietenit cu un bărbat care lucrează la o companie de telecomunicații. Acesta tocmai îi vânduse un smartphone fiului ei în vârstă de 85 de ani, după care a convins-o și pe ea să se bucure de tehnologia secolului XXI, informează Huffington Post.

Anna și-a creat un cont pe Facebook, dar a fost nevoită să mintă în legătura cu vârsta din cauza setărilor site-ului. Astfel, în spațiul virtual femeia are doar 99 de ani. De la noul său prieten Anna a învățat să folosească Google, FaceTime și Facebook.

„Aceasta este o trăsătură care o definește pe mama mea. A fost toată viața ei curioasă în legătură cu orice. Și acum manifestă aceeași curiozitate”, spune Harlan Stoehr, fiul Annei.

Acum, convorbirile pe Internet cu noii săi prieteni din străinătate sunt activitatea preferată a Annei. Femeia știe că adevărata vârstă este cea pe care o simți.

Anna nu este singurul senior îndrăgostit de rețelele de socializare. Rex Redstone este un bunic în vârstă de 85 de ani pasionat de Instagram, unde a strâns deja peste 5.000 de fani.

Sursa foto: www.kare11.com

15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca