E oficial! Lovitură dată de Viitorul pe piaţa transferurilor!

E oficial! Lovitură dată de Viitorul pe piaţa transferurilor!

Foto: academiahagi.tv

Viitorul a găsit în timp record înlocuitor pentru Pablo de Lucas, plecat la Skoda Xanthi în această vară.

Conform site-ului oficial al echipei patronate de Hagi, Florin Purece a părăsit Concordia Chiajna pentru o aventură pe Malul Mării.

„FC Viitorul a perfectat astăzi un nou transfer. După Victor Rîmniceanu, formaţia constănţeană a obţinut semnătura lui Florin Purece. Născut pe 6 noiembrie 1991, Florin Purece a evoluat în ultimele patru sezoane pentru Concordia Chiajna şi a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul. Bun venit la FC Viitorul, Florin Purece”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al celor de la Viitorul.

Purece era dorit cu insistenţă şi de Ioan Andone la Dinamo, însă „câinii” nu s-au mişcat destul de repede şi l-au pierdut pe mijlocaş.

1 iunie 2016

Un comentariu To “E oficial! Lovitură dată de Viitorul pe piaţa transferurilor!”

  1. Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca