E grav! UEFA deschide anchetă după scandalul de la România - Ungaria. Ce riscăm - LOOKPLUS
E grav! UEFA deschide anchetă după scandalul de la România – Ungaria. Ce riscăm

E grav! UEFA deschide anchetă după scandalul de la România – Ungaria. Ce riscăm

Forul european a anunțat, azi, că investighează incidentele de la meciul de pe Arena Națională.

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Federației Române de Fotbal, care este cercetată pentru incidentele petrecute în tribune la meciul cu Ungaria. Nici federația maghiară nu a fost uitată, iar forul de la Nyon a deschis o anchetă în care vecinii noștri sunt cercetați pentru rasism. Conform UEFA, cazul va fi analizat la 23 octombrie.

Anunțul făcut de UEFA

„O procedură disciplinară a fost deschisă după meciul din grupa F, dintre România şi Ungaria, din 11 octombrie. România: incidente între suporteri (articolul 16 (2) (h) din Regulamentul Disciplinar al UEFA); aprinderea şi aruncarea de torţe şi petarde (articolul 16 (2) (b) & (c)); folosirea de lasere (articolul 16 (2) (d), conduită inadecvată a echipei (peste cinci cartonaşe galbene) (articolul (15) (4)). Ungaria: comportament rasist (articolul 14 al Regulamentului Disciplinar al UEFA); incidente între suporteri (articolul 16 (2) (h)), aprinderea de torţe (articolul 16 (2) (c)); conduită inadecvată a echipei (peste cinci cartonaşe galbene) (articolul (15) (4))”, se specifică în anunțul făcut de UEFA.

Ce riscăm

Federația Română de Fotbal riscă acum să fie penalizată cu o amendă, însă nu este exclus ca sancțiunile să meargă și mai departe. Astfel, tricolorii riscă acum să joace fără spectatori la următorul meci din preliminariile Campionatului European, pe 14 noiembrie, împotriva Irlandei de Nord.

15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca