După ei, potopul! Astra a câștigat Supercupa României pe o vreme apocaliptică

După ei, potopul! Astra a câștigat Supercupa României pe o vreme apocaliptică

Foto: fanatik.ro

Supercupa României merge la Giurgiu! Marius Șumudică a stat în tribună, fiind suspendat, dar le-a purtat noroc jucătorilor săi.

Astra și CFR s-au chinuit în Supercupa României din cauza vremii. Pe o ploaie torențială și pe un teren inundat, fotbalul a fost o provocare pentru toată lumea.

Sub privirile selecționerului Christoph Daum, jucătorii celor două echipe au încercat să impresioneze în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Ploaia neîntreruptă de la Cluj le-a dat bătăi de cap fotbaliștilor și prima repriză a fost anostă, fără ocazii notabile de poartă. Elevii lui Șumudică și Miriuță și-au dorit enorm, dar au fost încurcați de terenul plin de bălți de pe Cluj Arena.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în mitanul secund, dar Astra a lovit decisiv în minutul 86, prin William De Amorim. Brazilianul a profitat de o nesincronizare a apărării clujene, încurcată de bălți, și a trimis în poarta goală de la 20 de metri. Pe orezăria de la Cluj, Astra a reușit să câștige, cu mare noroc, Supercupa României.

16 iulie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca