Dragomir a oferit declaraţia serii: „Nu am vrut să mă duc la panarama asta de meci”

Dragomir a oferit declaraţia serii: „Nu am vrut să mă duc la panarama asta de meci”

Dumitru Dragomir a comentat în stilul său caracteristic meciul dintre România şi Lituania, încheiat cu succesul „tricolorilor”, scor 1-0.

Fostul şef al LPF l-a sfătuit pe Iordănescu să-i cheme la EURO pe Stanciu şi Ivan, jucători pe care îi vede titulari în tricoul naţonalei.

„Un gol excepțional al unui fotbalist de mare viitor. Va fi titular la EURO, nu-i altul mai bun ca el. Și Ivan va fi titular. N-am vrut să mă duc la panarama asta de meci. Nu mi-a plăcut pentru că s-a jucat prea lent, parcă nu a interesat pe nimeni. Poate asta e valoarea echipei. Prin faptul că au alergat foarte mult, lituanienii au compensat lipsa de valoare și de tehnică. Meciul cu Spania e un test, un meci de care ardelenii se vor bucura foarte mult”, a declarat Dragomir la televiziunea Sport.ro.

23 martie 2016

Un comentariu To “Dragomir a oferit declaraţia serii: „Nu am vrut să mă duc la panarama asta de meci””

  1. Bosque e diplomat nu „expirat” ca pupaciosul sudist!Sa nu se urce,jucatorilo, la cap.Asta daca nu vor sa fie ciuca batailor de joc.Iordanescu este depasit de cam multa vreme.A fost ceva candva dar acum ZERO!Nici Burleanu nu sta mai bine cu etajul superior.Da bani cu „taraita” ca sa distruga si ce este.Daca nu avem antrenori de calitate de ce nu apelam la straini?!Zgarciti la tarate si ieftini la faina!Sloganul dupa care se conduc cei cocotati in varfurile ierarhiei.Neam de pagubosi,ce mai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca