Doliu în sportul românesc! „Uriașul din Carpați” a pierdut lupta cu moartea

Doliu în sportul românesc! „Uriașul din Carpați” a pierdut lupta cu moartea

Marele sportiv Gheorghe Gușet a murit în noaptea de duminică spre luni. Multiplul recordman național și balcanic la aruncarea greutății avea doar 49 de ani și fusese internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce joia trecută a suferit o disecție a aortei.

„Gheorghe Călin Guşet a murit. Acum câteva minute a pierdut bătălia cu viaţa. Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Îţi mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuţi împreună, pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi-am promis că voi fi lângă tine mereu şi am fost până în ultimul moment al vieţii tale. Tu mi-ai promis înainte de operaţie că te întorci la mine. E prima dată când tu nu te ţii de cuvânt. Te iubesc aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva şi nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea!! Drum lin dragostea mea. Dumnezeu să te odihnească în pace iubirea vieţii mele”, a scris Lorena Boberschi, soția sportivului, pe Facebook.

Înmormântarea lui Gheorghe Gușet, poreclit și „Uriașul din Carpați”, va avea loc miercuri, 14 iunie, la ora 13:00, la Capela Ortodoxă din Zalău.

12 iunie 2017

Un comentariu To “Doliu în sportul românesc! „Uriașul din Carpați” a pierdut lupta cu moartea”

  1. Va oferim lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca