Dinamo, victorie chinuită în Banat! Andone răsuflă uşurat

Dinamo, victorie chinuită în Banat! Andone răsuflă uşurat

Dinamo a câştigat cu mari emoţii pe terenul ultimei clasate, scor 2-1.

Bănăţenii au început în forţă partida. Cânu putea deschide scorul încă din minutul 9, după o gafă în apărarea oaspţilor, însă nu a găsit spaţiul porţii din poziţie excelentă. Dinamoviştii au ripostat prin Lazăr, care a luat o acţiune pe cont propriu, stopată însă de Straton (’15). Totuşi, dinamoviştii au amuţit tribunele în minutul 25. Nemec a trimis în bară, mingea a ricoşat la Nedelcearu, care a înscris simplu, din faţa porţii.

Trupa lui Andone putea marca şi golul al doilea, însă Nemec a tras modest din interiorul careului (’41). Timişorenii au solicitat penalty pe finalul reprizei, după un duel între Drăghici şi Maric, dar Ovidiu Haţegan nu a dictat nimic (’43).

Conduse pe tabelă, gazdele au fost aproape de egalare în debutul actului secund, prin Croitoru, care a trimis puţin alături de la 16 metri (’50). Cei care au punctat au fost „câinii”. Maric a dus scorul la 2-0, cu o reluare imparabilă, la colţul lung (’57). Croatul a gafat însă în minutul 63, când l-a faultat în careu pe Bărbuţ. Doman a transformat cu siguranţă penalty-ul şi a reaprins speranţe în tabăra echipei sale (’65).

Dinamoviştii au cerut lovitură de pedeapsă în prelungirile partidei, la un presupus henţ în careu a lui Cânu, dar Haţegan nu s-a lăsat înduplecat (’90+1). Timişoara a trecut pe lângă egalare la ultima fază a meciului, când Popovici a fost blocat la sacrificiu de Filip (’90+4).

5 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca