Dinamo a rămas fără antrenor. Dănciulescu a demisionat - LOOKPLUS
Dinamo a rămas fără antrenor. Dănciulescu a demisionat

Dinamo a rămas fără antrenor. Dănciulescu a demisionat

Înfrângerea suferită de Dinamo, cu scorul de 1-6, în faţa celor de la Astra Giurgiu, din ultima etapă a turului de campionat, i-a fost fatală lui Ionel Dănciulescu. Interimarul a decis să plece după doar trei meciuri.

Dănciulescu a fost soluţia de avarie a conducerii clubului pentru finalul de tur. Fostul atacant a debutat cu dreptul la Dinamo. A trecut de Gaz Metan Mediaş, apoi a remizat cu Petrolul, după care a venit dezastrul de la Giurgiu. Dinamo a fost umilită, iar înfrângerea a fost greu de suportat.

Gigi Mulţescu, fostul antrenor al echipei Dinamo a declarat că Dănciulescu a riscat când a decis să intre în iarbă. „Decizia lui este în contradicţie cu ce face pentru că el urmează cursurile Licenţei Pro. De ce mai face asta dacă nu vrea să antreneze? Dănciulescu a riscat când a luat echipa. Nu avea experienţă în antrenorat şi urmau trei meciuri foarte dificile pentru el, cu Gaz Metan Mediaş, Petrolul şi Astra. Cred că şi la conducere a fost ceva. Anghelache vrea să aducă un antrenor pe care să îl aibă sub control. Nu cred că vrea unul cu experienţă”, a declarat Gigi Mulţescu, la Fanatik Show, pe Look TV.

9 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca