Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. „Câinii” au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, „dublă” fabuloasă

Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. „Câinii” au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, „dublă” fabuloasă

Dinamo a câştigat, în premieră, Cupa Ligii Adeplast, după ce s-a impus în finală în faţa Timişoarei, scor 2-0.

Fără mai mulţi titulari, Timişoara a fost o victimă sigură pentru „câini”. Bănăţenii au început însă bine meciul şi puteau deschide scorul încă din minutul 2, dar lovitura de cap a lui Şeroni a fost respinsă in extremis de Penedo. Replica dinamoviştilor a venit rapid. Nemec a punctat pentru 1-0, după ce a scăpat singur cu Curileac, pe care l-a învins cu un şut plasat (‘6).

La reluare, bucureştenii au cerut penalty la un presupus henţ în careu al lui Şeroni, dar Radu Petrescu a lăsat jocul să continue (’25). Nemec a adus liniştea în tabăra „câinilor”, după ce a reuşit „dubla” în urma unei centrări excelente a lui Nistor (’26). În prima instanţă, Curileac a parat şutul slovacului, însă mingea a revenit la atacant, care nu l-a mai iertat pe portarul bănăţenilor.

Rivaldinho i-a exasperat pe fani, ratând din poziţii mai mult decât ideale. Prima dată, a şutat plasat din afara careului, dar Curileac a reuşit să pareze execuţia (’28). După niciun minut, atacantul a avut în trei rânduri şansa golului, însă goalkeeperul Timişoarei l-a blocat de două ori, iar a treia oară Rivaldinho a trimis alături! Brazilianul a reuşit totuşi să înscrie în poarta adversă, dar golul său a fost anulat, eronat, pe motiv de offside (’34).

May a marcat şi el, dar nici reuşita sa nu a fost validată (’39). O nouă decizie greşită a arbitrilor, mijlocaşul dinamoviştilor aflându-se în poziţie regulamentară în momentul pasei!

Sub adăpostul celor două goluri, trupa lui Cosmin Contra a redus din turaţie în actul secund, dar bănăţenii nu au profitat de retragerea prematură a bucureştenilor. Timişorenii au căutat drumul către gol, dar nu au reuşit să-şi creeze ocazii importante la buturile lui Penedo. Dinamo s-a impus cu 2-0 şi a câştigat astfel primul trofeu după o secetă de 5 ani.

20 mai 2017

Un comentariu To “Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. „Câinii” au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, „dublă” fabuloasă”

  1. Completely unbedstandarle and I applaud your commitment to quality essential oils. You are an exceptional company and I for one will continue to purchase these healing oils from you.Thank you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca