Dina, salvatorul Concordiei. Echipa lui Şumudică respiră (VIDEO) - LOOKPLUS
Dina, salvatorul Concordiei. Echipa lui Şumudică respiră (VIDEO)

Dina, salvatorul Concordiei. Echipa lui Şumudică respiră (VIDEO)

Concordia Chiajna a învins cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a 16-a din Liga I. Medieşenii au fost făcuţi K.O de Mihai Dina, care a marcat de două ori în şase minute.

Frigul care a lovit România a ţinut spectatorii departe de stadionul din Chiajna şi astfel meciul inaugural al etapei a 16-a s-a disputat într-o atmosferă de amical. Lipsa entuziasmului s-a simţit şi în teren, iar şansele de gol au lipsit aproape o jumătate de oră. Medieşenii au avut prima ocazie de gol, dar nu înainte să se facă de râs. Figliomenii şi Ciprian Petre s-au fentat între ei în tentativa de a executa o lovitură liberă. Tot oaspeţii au fost mai aproape de gol pe finalul primei reprize. Tahar a şutat din prima, de la limita careului mic, dar Râmniceanu a fost la post. Concordia Chiajna a intrat la cabine fără să fi expediat vreun şut pe spaţiul porţii adverse.

Startul reprizei secunde s-a desfăşurat după acelaşi scenariu, dar gazdele au ratat prima ocazie prin Lovin. Totuşi, momentul de cotitură al meciului s-a consemnat în minutul 62. Figliomeni a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Câteva minute mai târziu, gazdele au deschis scorul. Mihai Dina a profitat de degringolada din apărarea „gaziștilor” şi a marcat cu capul. La doar şase minute diferenţă, Dina a reuşit „dubla”. A îndeplinit o simplă formalitate, fiind servit perfect de Pena. În urma victoriei, Concordia Chiajna a acumulat 16 puncte şi a scăpat de locurile retrogradabile.

28 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca