Dezvăluiri incredibile! Premierul Cioloș a vorbit despre riscul unui atentat terorist în România

Dezvăluiri incredibile! Premierul Cioloș a vorbit despre riscul unui atentat terorist în România

Prim-ministrul României, Dacian Cioloș, avertizează: „România nu este ferită de riscul unui atentat terorist!”.

Mai mult, premierul a dezvăluit că teroriștii au folosit cartele telefonice cumpărate din România pentru a pregăti mai multe atentate din Vestul Europei.

„România e una din puținele țări din UE care, încă, vinde cartele fără control de identitate. Au fost chiar folosite, în ultima perioadă, cartele prepaid din România, în pregătirea unor atentate în altă parte în Europa. Nu are rost să ne ascundem după deget, există riscul unui atac în România. Suntem în UE, participăm activ la lupta împotriva terorismului. Vigilența e foarte mare. Serviciile cer mai multe instrumente care să le permită să monitorizeze atent situația, dar vom fi foarte atenți și la drepturile omului”, a declarat Cioloș, conform Realitatea TV.

Fostul director al SRI, Costin Georgescu, a comentat declarația prim-ministrului la Realitatea TV: „Sunt declarații foarte grave ale premierului, e normal să nu dea și date concrete. România trebuie să intre în rândul țărilor care luptă împotriva terorismului. Premierul a spus ce trebuia să spună, restul e mai bine să nu se afle”.

27 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca