Dezvăluire incredibilă! „Trimitea echipa prin fax”

Dezvăluire incredibilă! „Trimitea echipa prin fax”

Patronii echipelor de fotbal din România sunt faimoși pentru modul în care le dictează antrenorilor ce să facă.

De la transferuri la alcătuirea echipei sau la schimbări, finanțatorii își depășesc de cele mai multe ori atribuțiile. Gigi Becali e cel mai faimos caz, însă Gheorghe Chivorchian a mărturisit că Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, proceda la fel.

„Marian Iancu se pricepea la fotbal, dar avea tendința de a se băga mai mult decât era necesar. Cu Sabău obișnuiam să beau cafeaua și discutam foarte mult. Înaintea unui meci, domnul Iancu m-a sunat și mi-a spus: ‘Te rog frumos, m-a sunat Sabău să îi pui un fax acasă’. Am rămas puțin surprins. L-am întrebat pe Neluțu de ce nu mi-a zis mie direct că vrea un fax, însă mi-a spus că nu vrea… A doua zi, la antrenamentul dinaintea meciului a venit la mine și mi-a zis: ‘Uite, am primit foaia asta prin fax’. Era formula de start, cu așezare, cu tot. Sabău a făcut cum a vrut el, până la urmă, și a câștigat meciul”, a povestit Chivorchian la DigiSport.

14 aprilie 2016

Un comentariu To “Dezvăluire incredibilă! „Trimitea echipa prin fax””

  1. Hi Denis,I read about you on CNN and was linked to your blog. Colroatunatigns on finishing your walk.What you have accomplished is inspirational. Your son has been immortalized through your jouney, and I know not of a better commemoration. Blessings,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca