Dezamăgitor! Petrolul s-a încurcat acasă de "lanterna roşie" (VIDEO) - LOOKPLUS
Dezamăgitor! Petrolul s-a încurcat acasă de „lanterna roşie” (VIDEO)

Dezamăgitor! Petrolul s-a încurcat acasă de „lanterna roşie” (VIDEO)

Petrolul Ploieşti şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe stadionul „Ilie Oană”, din etapa a 13-a a Ligii I. Petrolul a rămas pe ultima treaptă a podiumului, dar a ratat şansa de a se apropia de Steaua şi CFR.

Oţelul Galaţi a început partida de la Ploieşti din postura de victimă sigură, dar situaţia din teren a arătat altfel. Gălăţenii au făcut un joc de aşteptare, în startul disputei, în vreme ce prahovenii nu au găsit culoarul spre poartă. În cele din urmă, Tamuz s-a hotărât să facă ceva, în minutul 10. A fost servit bine în careu, dar şutul său la colţul lung a nimerit bara porţii şi a ricoşat la Astafei. Nici celălalt atacant al lui Gigi Mulţescu nu a fost mai inspirat şi a şutat în plasa laterală. Oţelul a avut nevoie de mai bine de 30 de minute pentru a-şi trece în cont prima ocazie de gol. Cernat a fost angajat bine şi a şutat de la limita careului, dar mingea a trecut puţin pe lângă ţintă. Gazdele au dominat finalul primei reprize, dar nici Albin, Tamuz sau Priso nu au găsit cadrul porţii.

Muştruluiţi serios de Gigi Mulţescu la vestiare, „lupii” au ieşit cu alt tonus de la cabine. Au luat cu asalt poarta „lanternei roşii”, dat Hotoboc i-a salvat pe moldoveni. Petrolul s-a instalat în jumătatea adversă de teren, iar Ipsa a avut golul în gheată, dar intervenţia goal-keeperului Oţelului a menţinut tabela intactă. Trupa lui Selymes s-a baricadat în defensivă, în finalul meciului, iar după ieşirea lui Cernat nici nu a mai contat în ofensivă. Petrolul a atacat în valuri, dar eforturile prahovenilor nu s-au materializat în gol. Graţie punctului obţinut la Ploieşti, Oţelul Galaţi a acumulat şapte puncte şi a scăpat de ultimul loc din clasament.

3 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca