Debut de coșmar pentru Guus Hiddink. Janmaat a îngropat „portocala”. „Nu se poate să facem asemenea greșeli” - LOOKPLUS
Debut de coșmar pentru Guus Hiddink. Janmaat a îngropat „portocala”. „Nu se poate să facem asemenea greșeli”

Debut de coșmar pentru Guus Hiddink. Janmaat a îngropat „portocala”. „Nu se poate să facem asemenea greșeli”

Olanda a început cu stângul și preliminariile pentru Euro 2016. Batavii au pierdut surprinzător primul meci din grupa A, cu Cehia, scor 1-2, după o greșeală de cascadorii râsului a lui Daryl Janmaat. Hiddink e la al doilea eșec, după 0-2 cu Italia.

Guus Hiddink, noul selecţioner al „portocalei mecanice”, a bifat a doua înfrângere pe banca olandezilor. Batavii au fost învinși la Praga, cu scorul de 1-2, prin reuşitele lui Dockal şi Pilar. Acesta din urmă a marcat golul victoriei pe baza unei greşeli monumentale în defensiva olandezilor. Janmaat a trimis mingea spre propria poartă, l-a surprins pe Cillesen, iar Pilar a profitat și a punctat pentru 2-1. Pentru Olanda a marcat De Vrij în minutul 55.

„Nu se poate să facem asemenea greșeli în apărare. Nu e vina lui Janmaat, a fost o greșeală colectivă. Nu e important sistemul de joc, numărul de fundași, e importantă concentrarea, care de data aceasta a avut de suferit. Dacă partida se termina cu 1-1, era cu totul altceva”, a declarat Hiddink, conform cotidianului The Telegraaf. Olanda a pierdut al doilea meci consecutiv cu Guss Hiddink selecţioner, după înfrângerea cu 0-2, într-un amical cu Italia.

10 septembrie 2014

Un comentariu To “Debut de coșmar pentru Guus Hiddink. Janmaat a îngropat „portocala”. „Nu se poate să facem asemenea greșeli””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca