Deac, „omul bionic”: „Am o agrafă de titan în genunchi” - LOOKPLUS
Deac, „omul bionic”: „Am o agrafă de titan în genunchi”

Deac, „omul bionic”: „Am o agrafă de titan în genunchi”

Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni oameni ai CFR-ului în acest sezon, s-a rupt în etapa a şaptea, iar verdictul medicilor a fost crunt. Cel puţin şase luni pe tuşă! Totuşi, recuperarea mijlocaşului este înaintea estimărilor, iar Deac ar putea să revină în timp record.

Mijlocaşul a suferit o intervenţie chirurgicală în Germania, unde medicii i-au introdus în genunchi o proteză, iar tratamentul pare să fi dat roade. „Doctorii din Germania mi-au pus o agrafă din titan. Le-am spus că nu contează ce se pune în genunchi atâta timp cât ţine. Mai am câţiva ani de fotbal şi e important pentru psihicul meu să ştiu că genunchiul rezistă. Medicii au spus că din punctul lor de vedere aş putea să joc ultimele două meciuri din tur. În decembrie voi ştii dacă merită să risc”, a declarat Deac.

Ciprian Deac se ţine în formă la sala de forţă. Vrea să fie cât mai fit, dar a recunoscut că trebuie să urmeze paşii normali înainte de a reveni pe teren. „Cred că în acest moment cel mai bun medicament este răbdarea. Iubesc acest sport şi trăiesc pentru el. Asta ştiu să fac cel mai bine”, a punctat Deac.

22 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca