Curg ofertele pentru unul dintre „renegații” Stelei. „Cum să nu ți-l dorești?!”

Curg ofertele pentru unul dintre „renegații” Stelei. „Cum să nu ți-l dorești?!”

Adnan Aganovic a fost pus pe liber de Gigi Becali din cauza evoluțiilor neconvingătoare în tricoul Stelei, dar și a relației tensionate cu Laurențiu Reghecampf.

Croatul nu duce însă lipsă de oferte. Mijlocașul ar putea reveni la Viitorul, unde este dorit de Gică Hagi. Pe fir a intrat și Concordia Chiajna, echipă care va fi antrenată de Dan Alexa.

„Suntem în discuții cu 3-4 jucători, nu mai mult. Timpul este scurt, vrem să arătăm bine la momentul în care se reia campionatul. De N’Doye și Zicu nu vreau să vorbesc acum, vedem zilele următoare. Aș vrea jucători de la Steaua, dar e destul de greu de luat de acolo, pentru că au salarii mari, pe care noi nu ni le putem permite. Aganovic este unul dintre ei. Cine nu l-ar vrea?! Este unul dintre fotbaliștii buni ai campionatului, a demonstrat-o și la Brașov, și la Viitorul. Mai ales la Viitorul. Din păcate pentru el, nu s-a acomodat la Steaua. Vom încerca să-l luăm la Chiajna, dar rămâne de văzut dacă vom putea să-i suportăm pretențiile financiare”, a dezvăluit Dan Alexa.

9 meciuri și niciun gol marcat a bifat Aganovic în tricoul Stelei în acest sezon, în Liga 1.

5 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca