Curg ofertele pentru Sânmărtean. „Sunt încântat de cum joacă. El face artă!

Curg ofertele pentru Sânmărtean. „Sunt încântat de cum joacă. El face artă!

Sursa foto: panduriics.ro

Lucian Sânmărtean are șanse mari să devină jucător liber de contract, din cauza problemelor financiare ale clubului Pandurii. Mijlocașul nu duce însă lipsă de oferte.

„Magicianul” este dorit de mai multe formații din Liga 1, în ciuda vârstei de 36 de ani. CFR, Dinamo și Viitorul sunt echipele care și-l doresc pe Sânmărtean. Gică Hagi a mărturisit că ar vrea să-l aibă sub comandă pe fostul stelist. „Regele” este fermecat de jocul mijlocașului.

„Nu depinde de mine acest transfer. E greu să-l ofertezi pe Sânmărtean, pentru că știu că e foarte scump. Nu știu ce oferte are. La noi e un grup tânăr, trebuie să faci anumite lucruri. Sunt încântat de fotbalul lui, încântat de cum joacă el fotbal, la noi ar face artă! Automat, dacă îl ofertezi pe Sânmărtean, trebuie să-ți propui să ajungi și tu cel mai bun. Sânmărtean și Cernat sunt cei mai buni decari din Liga 1. Ei fac diferența, sunt imprevizibili. Chiar dacă greșesc 7 pase, vin cu o execuție, cu o gândire. Sânmărtean are și constanță bună, aleargă mult. Pentru mine, el face artă”, a precizat Hagi.

22 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca