Cu hipopotamul uriaș la plimbare pe Tamisa (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Cu hipopotamul uriaș la plimbare pe Tamisa (VIDEO)

Cu hipopotamul uriaș la plimbare pe Tamisa (VIDEO)

Turiştii, dar și londonezii care s-au aflat în centrul capitalei britanice, au avut parte de o surpriză. Un hipopotam gigantic de lemn a plutit pe râul Tamisa, tras de un vaporaș.

Creatorul operei de artă, Florentijn Hofman, nu este la prima ispravă de acest gen. El a mai uimit locuitorii altor metropole din lume, când a lansat la apă o rățușcă gonflabilă de 26 de metri înălțime.

Tamisa a găzduit delfini, peşti piranha, dar niciodată nu s-a mai văzut în apele râului care străbate Londra, un hipopotam gigantic. Artistul care a pus la cale evenimentul spune că ideea i-a venit după ce a înotat în râu și a auzit că în era preistorică aici ar fi trăit hipopotami adevăraţi.

Sculptura gigantică de lemn a fost botezată de creator HippopoThames. Creatura are 21 de metri lungime şi a fost lansată la apă în zona Riverside Garden, după care a plutit pe lângă cunoscuta arenă 02. Hipopotamul poate fi văzut timp de 3 ore pe zi, în timpul refluxului.

Construcția animalului gigant a durat câteva zile, însă artistul de origine olandeză spune că se aşteaptă ca turiştii care vizitează Londra să aibă parte de o reală supriză atunci când se plimbă pe malul Tamisei şi văd hipopotamul.

Curioşii pot vedea hipopotamul uriaş din Londra până pe 28 septembrie.

Sursa foto: info7.mx

4 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca