Cristiano Ronaldo, în al nouălea cer! A devenit tată de gemeni!

Cristiano Ronaldo, în al nouălea cer! A devenit tată de gemeni!

Bucurie imensă pentru Cristiano Ronaldo. CR7 este tătic de gemeni, după ce mama surogat angajată de portughez a născut joi.

Potrivit The Sun, copiii, o fată și un băiat, au fost numiți Eva și Mateo. Ca și în cazul primului copil, identitatea femeii nu este cunoscută. Totuși, jurnaliștii străini susțin că cea care i-a dăruit acum doi copii lui Ronaldo este din America.

Starul lui Real Madrid mai are un fiu, în vârstă de 6 ani. Mama lui Cristiano Junior ar fi o fostă ospătăriţă, care a avut o aventură de o noapte cu fotbalistul. Ulterior, portughezul i-ar fi plătit 12 milioane de euro, pentru ca aceasta să renunţe la drepturile parentale şi să rămână în anonimat. Identitatea femeii va fi dezvăluită când cel mic va împlini 18 ani.

În prezent, Ronaldo are o relație cu modelul spaniol Georgina Rodriguez.

11 iunie 2017

Un comentariu To “Cristiano Ronaldo, în al nouălea cer! A devenit tată de gemeni!”

  1. Va oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca