Contra: „Dacă batem Finlanda, putem cumpăra biletele pentru Franţa” - LOOKPLUS
Contra: „Dacă batem Finlanda, putem cumpăra biletele pentru Franţa”

Contra: „Dacă batem Finlanda, putem cumpăra biletele pentru Franţa”

Cosmin Contra este încrezător în şansele României de a câştiga în Finlanda. Fostul internaţional şi actualmente antrenor la Getafe, în Primera Division, este convins că dacă „tricolorii” câştigă la Helsinki, România se califică la Euro.

„Finlanda nu este peste noi ca valoare, dar este solidă. Au vreo doi, trei, jucători din campionate bune din Europa. Ar putea să ne pună probleme pentru că sunt şi încrezători. Un egal e bun întotdeauna în deplasare, dar cel mai important e să nu pierdem. Dacă batem, putem cumpăra biletele pentru Franţa şi putem face rezervările”, a declarat Cosmin Contra, la Fanatik Show, pe Look TV.

Fostul internaţional este de părere că România are nevoie de Sânmărtean, deoarece este singurul care are inventivitatea necesară. „Am văzut toţi că Sânmărtean este jucătorul care poate să inventeze ceva. Poate da o pasă genială, are sclipirea de care echipa naţională are nevoie. El poate aduce un plus de calitate şi cred că împreună cu nea Piţi a hotărât să nu joace din primul minut în Finlanda, dacă este uşor accidentat”, a mai spus tehnicianul celor de la Getafe.

14 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca