Continuă marşul spre titlu! Steaua, de neoprit în Liga 1 Orange

Continuă marşul spre titlu! Steaua, de neoprit în Liga 1 Orange

Steaua a învins CS U Craiova, scor 2-1, graţie unei erori de arbitraj a lui Radu Petrescu, şi pare favorită clară în acest moment la câştigarea titlului.

William de Amorim a deschis scorul cu capul, din careul mic, după o centrare primită de la Tamaş (’17). Vătăjelu a înscris pentru oaspeţi, după o pasă primită de la Băluţă, cu un şut plasat (’41).

Deşi partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, Acka a făcut un henţ stupid la o fază care nu anunţa nimic. Radu Petrescu a arătat punctul cu var, însă reluările TV arată că fotbalistul gazdelor a comis henţ în afara careului. Boldrin (’75) a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri, stabilind astfel scorul final al partidei: 2-1 pentru vicecampioni.

Steaua se distanţează în urma acestei victorii la 6 puncte faţă de Craiova şi Viitorul. Elevii lui Reghe au 26 de puncte, după 11 etape.

2 octombrie 2016

4 comentarii la acest articol To “Continuă marşul spre titlu! Steaua, de neoprit în Liga 1 Orange”

  1. Vorbiți numai de steaua ca se greșite in favoarea lor. Penalti în prima repriza pentru steaua la numărul 7 a Stelei? Nu se vede! Când se greșite înpotriva celor de la Viitorul ? Vedeți doar ce va convine!

  2. După ieșirea lui Mann Steaua nu a mai avut jucător sub 21 de ani….Ovidiu Popescu este născut pe 27 feb 1994 deci are 22 ani si jumătate. Cum ramane cu regula U21???

  3. Explicații pt. Blondu’ și Barbuta. Viciere de rezultat este atunci când se anulează un gol valabil sau se valideaza un gol neregulamentar. Un penalty se poate rata. Un piculeț de logica, va rog. În rest, urarI numai de bine.

  4. Păcat de lipsa deontologiei profesionale a moderatorilor din seara de duminică, 2 octombrie, Măchicheşan şi Astalosz. Au mediatizat şi lungit nepermis de mult o minciună, cea conform căreia antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, l-ar fi înjurat pe Marcel Popescu, preşedintele CSU Craiova. Redactorii nici măcar nu s-au ostenit să întrebe partea adversă sau un martor neutru, lăsându-l pe dl Popăescu să reia ca un papagl de cinci ori alegaţiile referitoare la Reghecampf. Departe de a fi vreun lord, antrenorul Stelei se pare că nu a înjurat pe nimeni. Potrivit declaraţiei reporterului DIGI TV de la faţa locului, Ionuţ Petrişor, „Nu l-aș numi conflict, președintele Craiovei a venit în zona de live, a fost un dialog între el și Reghe, dar nu unul dur. Laurențiu Reghecampf l-a văzut pe Marcel Popescu și i-a zis că nu e locul lui acolo, că trebuie sa meargă la zona mixtă dacă vrea să dea declarații, că acolo vorbesc antrenorii și jucătorii. Eu n-am auzit un dialog dur între cei doi, n-am auzit înjurături.”
    Ar trebui să vă fie ruşine, de la începutul acestui campionat interpretaţi un cor al bocetelor de mila „victimei” Dinamo Bucureşti – împinsă tare din spate anul trecut, şi cu o Cupă a României pe care aproape i se şi gravase numele, înainte de finala cu CFR Cluj.
    Nu la fel de vocali aţi fost anul trecut, când în primul derby cu Astra, Stelei i s-au anulat TREI goluri valabile, s-a dictat un penalty împotriva ei, o eliminare, iar Budescu de la Astra a fost iertat de cartonaş roşu după palma fără balon aplicată portarului stelist Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca