Concluzia lui Prepeliţă: „Am avut ghinion, dar calificarea s-a pierdut pe parcurs” - LOOKPLUS
Concluzia lui Prepeliţă: „Am avut ghinion, dar calificarea s-a pierdut pe parcurs”

Concluzia lui Prepeliţă: „Am avut ghinion, dar calificarea s-a pierdut pe parcurs”

Steaua a fost lipsită de noroc în acest sezon din cupele europene, unde a fost aproape de calificare atât în grupele Champions League, cât şi în primăvara europeană a Europa League.

Andrei Prepeliţă este de părere că Steaua a pierdut din şansele calificare în şaisprezecimile Europa League pe parcursul primelor meciuri din grupă şi nu neaparat aseară, din cauza înfrângerii cu Dinamo Kiev, scor 0-2.

„O seară neagră, pentru că nu am avut nici noroc, am avut foarte multe ocazii, am dominat meciul, dar din păcate am pierdut. Calificarea s-a pierdut pe parcurs, când am făcut egal la Rio Ave şi Aalborg a făcut o surpriză cu Dinamo Kiev, poate acolo s-a dezechilibrat puţin grupa”, a declarat Prepeliţă după partida cu Dinamo Kiev.

Mijlocaşul Stelei susţine că ucrainenii au marcat primul gol din off-side şi au ştiut să profite de orice ocazie, Dinamo Kiev fiind o echipă valoroasă şi experimentată.

“E frustrant, după primul meci nu credeam că o să pierdem calificarea. Steaua a jucat bine, am avut foarte multe ocazii. Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, de top. Au aşteptat şi când au prins ocazia, din off-isde, au marcat. Am aflat în timpul meciului de rezultatul din Portugalia, am forţat tot meciul, poate şi de asta am rămas descoperiţi şi ei au marcat. Încercăm să trecem peste, să nu facem o tragedie”, a mai declarat Andrei Prepeliţă.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca