Cine o mai oprește pe Astra? „Promit să chinui FCSB până la ultima picătură de energie!”

Cine o mai oprește pe Astra? „Promit să chinui FCSB până la ultima picătură de energie!”

Marius Șumudică nu se gândește deocamdată la titlu, deși Astra a demolat-o pe Dinamo, scor 4-1, dar promite să-i „chinuie” pe steliști până în ultima etapă.

„Am făcut un meci bun, ne-a ieșit absolut tot. Mircea Rednic e un antrenor foarte bun, el merită să fie selecționerul României după EURO 2016! Această victorie nu are nicio valoare dacă nu batem Pandurii marți. Eu nu am mai spus acest lucru, dar FCSB ne-a bătut pentru că aveam 6 oameni cu febră, dar asta e, au fost mai buni ca noi în acel meci. Despre Alibec, ce să mai spun? A demonstrat că e cel mai bun atacant. Dacă nu merită să fie convocat la națională, înseamnă că suntem nebuni! Nu știu dacă trebuie să fie titular, dar dacă Alibec n-are valoare de lotul pentru Franța… Astra joacă cel mai bun fotbal posibil, doar pe aspirine și paracetamol, cu antrenor târât pe la comisii”, a răbufnit antrenorul Astrei la Look TV.

Șumudică nu a uitat să-i înțepe pe rivalii de la „FCSB”: „Nu știu dacă luăm titlul, eu n-am obiectiv titlul, dar o să-i chinui pe cei de la Steaua, pardon, FCSB, că asta nu e Steaua, până vor da ultima picătură de energie sau de altceva”.

1 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca