Chiricheș: „Cred că federația va da de băut. Ne apropiem de un moment extraordinar” - LOOKPLUS
Chiricheș: „Cred că federația va da de băut. Ne apropiem de un moment extraordinar”

Chiricheș: „Cred că federația va da de băut. Ne apropiem de un moment extraordinar”

Vlad Chiricheș, deși este rezervă la echipa de club, a jucat foarte bine în victoria României cu Irlanda de Nord, tocmai de ziua sa. Fundașul a declarat după meci că așteaptă ca el și colegii săi să fie cinstiți chiar de Federația Română de Fotbal.

Chiricheș a împlinit astăzi 25 de ani și este extrem de fericit după victoria care ne-a adus pe primul loc în grupă, cu șanse reale de calificare la Euro 2016.

„Am reușit o victorie foarte frumoasă, mă simt foarte bine datorită echipei, îmi pot serba ziua de naștere foarte frumos. Întreaga echipă a făcut un joc bun, Papp a fost omul potrivit la locul potrivit și mă bucur mult pentru el, sper să o țină tot așa. Te surprind astfel de lucruri, fiind fundaș dreapta. Adversarii au încercat să tragă de timp, să ne oprească așa cum pot fi și ei. Suntem aproape de un moment extraordinar pentru toți jucătorii echipei, este foarte important să ne calificăm. E foarte plăcut să ai 10 puncte după patru meciuri, e un lucru mare, dar trebuie să continuăm la fel. Cred că Federația va da de băut în seara asta, nu eu sau Papp”, a declarat Vlad Chiricheș, la TVR.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca