Ceața densă pune în pericol disputarea meciului dintre Astra și Celtic - LOOKPLUS
Ceața densă pune în pericol disputarea meciului dintre Astra și Celtic

Ceața densă pune în pericol disputarea meciului dintre Astra și Celtic

Condițiile meteo nefavorabile pun sub semnul întrebării disputarea partidei de la Giurgiu, dintre Astra și Celtic Glasgow. Arbitrul ucrainean Serhiy Boyko va decide dacă meciul se va juca în această seară.

Astra și Celtic Glasgow ar putea fi nevoite să amâne confruntarea directă din grupele Europa League, care este programată în această seară, de la ora 20.00. Motivul? Ceața densă le dă bătăi de cap organizatorilor, care au pornit instalația de încălzire a gazonului, în speranța că prin ridicarea temperaturii vor fi ameliorate condițiile meteo de la nivelul gazonului. Din păcate, cel puțin până acum, speranțele lor nu au fost confirmate, astfel că există riscul ca meciul să fie amânat.

Oficialii celor două echipe susțin că își doresc ca partida să se joace, pentru a evita amânarea, dar cel care va decide este centralul ucrainean Serhiy Boyko, care se va consulta cu observatorul UEFA. În acest moment, jucătorii celor două formații inspectează gazonul stadionului din Giurgiu, iar arbitrul ar trebui să anunțe în scurt timp ce hotărâre va lua.

6 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca