Ce păcat! România a ratat calificarea la EURO 2017, după un meci de infarct cu Portugalia!

Ce păcat! România a ratat calificarea la EURO 2017, după un meci de infarct cu Portugalia!

Sursa foto: frf.ro

România a ratat la mustaţă calificarea la EURO 2017. Tricolorele au remizat la Cluj cu Portugalia, scor 1-1, şi au ratat astfel prezenţa la turneul final din Olanda.

După 0-0 în Portugalia, tricolorele sperau să tranşeze soarta calificării la Cluj, în timpul regulamentar, dar lusitanele au fost o nucă imposibil de spart.

Cea mai mare ocazie a meciului a aparţinut româncelor. Alexandra Lunca a scăpat singură cu portarul advers, a şutat la colţul scurt, însă Morais a reuşit să respingă. Balonul a ajuns la Voicu, care a încercat un lob din afara careului, execuţie care i-a dat mari emoţii goalkeeper-ului portughez (’56). Lunca a avut şansa golului şi pe finalul partidei, când a nimerit bara transversală, cu o centrare din lateral dreapta (’90).

Soarta calificării s-a decis astfel în reprizele de prelungire. Lidia Havriştiuc a fost aproape de gol în startul primei reprize de prelungiri, după ce a reluat cu capul la colţul scurt, dar Morais a avut un reflex uluitor (’91). Lusitanele au replicat prin Neto, care a excutat periculos o lovitură liberă, mingea fiind respinsă cu greu de Părăluţă (‘102). La reluare, Bortan a trimis în bara transversală, din afara careului (‘103).

Portugalia a dat însă lovitura în minutul 105+1, prin Norton, care a marcat cu un şut pe centrul porţii, din preajma punctului cu var. România a fost astfel obligată să înscrie de două ori pentru a obţine calificarea la EURO 2017. Laura Rus a aprins speranţe în tabăra tricolorelor, după ce a egalat cu un şut din întoarcere (‘111). Selecţionata lui Mirel Albon a căutat şi golul al doilea, dar defensiva portugheză a rezistat eroic. Scor final: 1-1!

25 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca