Cârțu: „Încercăm să ne oprim cât mai târziu din a câștiga”

Cârțu: „Încercăm să ne oprim cât mai târziu din a câștiga”

Directorul tehnic al Craiovei, Sorin Cârțu, nu dorește ca echipa lui să stopeze șirul victoriilor. „Sorinaccio” și-a felicitat elevii, care au jucat exact cum le-a cerut, și a fost impresionat de multitudinea de faze frumoase reușite.

Pe Craiova nu pare s-o mai oprească cineva. Este la a cincea victorie consecutivă și al nouălea meci fără înfrângere și bate cu șanse reale la porțile podiumului.

„Încercăm să ne oprim cât mai târziu din a câștiga. A fost un meci frumos, pe care l-am dominat, am făcut o partidă bună, cu faze frumoase de poartă, sunt mulțumit de felul în care au jucat băieții. Asta ne-am și propus, să atingem borna aceasta de 28 de puncte și mă bucur că am reușit. Au fost acțiuni cu devieri, driblinguri, parade, multe faze frumoase. Noi încercăm să mergem pe aceeași linie și vedem unde se va ajunge.”, a spus Sorin Cârțu la Look TV.

Tehnicianul oltenilor este melancolic după „Ion Oblemenco”, stadion care urmează să fie demolat, iar în locul său să fie construit un altul modern. „Vine o partidă cu Steaua, într-o altă competiție, alt specific, dar când joci cu Steaua, trebuie să ai altă stare de spirit. A fost ultimul meci pe acest stadion, dar acestea sunt timpurile, e nevoie de un alt stadion, terminăm cu trecutul”.

29 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca