Calificarea s-a dus în ceață. Astra a remizat cu Celtic și e eliminată din Europa - LOOKPLUS
Calificarea s-a dus în ceață. Astra a remizat cu Celtic și e eliminată din Europa

Calificarea s-a dus în ceață. Astra a remizat cu Celtic și e eliminată din Europa

Sursa foto: uefa.com

Vicecampionii României au terminat în această seară la egalitate cu Celtic Glasgow, 1-1, rezultat care îi elimină pe giurgiuveni din Europa.

Pe o ceață densă și într-un anonimat aproape total, Astra a sperat 90 de minute la o minune care să o păstreze în cărțile calificării. Totul s-a năruit în minutul 32, când Johansen a deschis scorul pentru scoțieni, iar Astra era deja eliminată. Trupa lui Protasov ar fi putut egala chiar înainte de pauză, când Bukari a căzut în careu și s-ar fi putut acorda penalty, însă centralul ucrainean Serhiy Boyko n-a dictat nimic.

Golul vicecampioanei României a venit, totuși, însă prea târziu pentru a mai schimba ceva în ecuația calificării. În minutul 80, De Amorim a reușit să egaleze cu un șut de la marginea careului, iar Astra a câștigat la finalul celor 90 de minute primul său punct în grupele Europa League. Prea puțin, astfel că giurgiuvenii sunt eliminați matematic din grupele competiției, chiar dacă mai au de disputat încă două meciuri, cu Dinamo Zagreb și Red Bull Salzburg.

Astra: Lung – Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, Morais – Yahaya (Takayuki ’81), Laban – Enache, Budescu (Florescu ’62), Joaozinho (De Amorim ’46) – Bukari; Antrenor: Oleg Protasov

Celtic: Gordon – Lustig, Denayer, Van Dijk, Izaguirre – Brown, Mulgrew – McGregor, Johansen, Wakaso (Matthews ’81) – Scepovic (Griffiths ’72); Antrenor: Ronny Deila

6 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca