Calculele lui Duckadam: „Mai ușor batem la Aalborg decât acasă pe Dinamo Kiev” - LOOKPLUS
Calculele lui Duckadam: „Mai ușor batem la Aalborg decât acasă pe Dinamo Kiev”

Calculele lui Duckadam: „Mai ușor batem la Aalborg decât acasă pe Dinamo Kiev”

Steaua are nevoie ca de aer de o victorie pe terenul lui Aalborg, pentru a nu tremura în ultima etapă, cu Dinamo Kiev. Directorul de imagine al „roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, consideră că o victorie în Danemarca este mai facilă decât una pe Național Arena, cu ucrainenii.

Steaua are 7 puncte după primele 4 meciuri în grupa J și mai are de tras pentru calificarea în primăvara europeană. O victorie joi cu Aalborg le-ar asigura matematic prezența între primele 32 de echipe din Europa League și practic ultima partidă, cu Dinamo Kiev, ar mai conta doar pentru câștigarea grupei, asta în funcție de jocul rezultatelor.

„Eu cred că mai uşor e să batem la Aalborg decât acasă pe Dinamo Kiev, pentru că dacă vom intra foarte hotărâţi din primul minut şi vom reuşi să marcăm primii, cred eu că victoria nu ne poate fi luată. Poate să fie decisiv meciul, ca să nu mai conteze partida cu Dinamo Kiev, dar nu sută la sută, pentru că şansele matematice ar exista indiferent de rezultat”, a declarat Helmuth Duckadam.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca