Burleanu face dezvăluiri. „Când i-am cerut lui Pițurcă 700.000 de euro, erau tensiuni - LOOKPLUS
Burleanu face dezvăluiri. „Când i-am cerut lui Pițurcă 700.000 de euro, erau tensiuni

Burleanu face dezvăluiri. „Când i-am cerut lui Pițurcă 700.000 de euro, erau tensiuni

Răzvan Burleanu a dezvăluit că înțelegerea privind rezilierea contractului lui Victor Pițurcă cu FRF a fost făcută înainte de meciul cu Ungaria. De asemenea, a povestit de ce a fost lăsat în cele din urmă să plece fără să plătească niciun ban.

„Negocierea contracului a avut loc înaintea meciului cu Ungaria și anume modificarea termenului din noiembrie 2016 in noiembrie 2015 și introducerea clauzeri prin care oricare parte poate rezilia contractul în orice moment, până la finalul anului fără plata restului contractual. Dacă am fi avut contraperformanțe, fiind pusă in pericol calificarea sau am fi vrut alt selecționer, FRF ar fi fost împovărată de plata restului contractual”, a declarat președintele FRF.

Pițurcă nu a dorit să plătească suma de bani necesară în cazul în care-și dorește rezilierea contractului, iar în cele din urmă, Burleanu a cedat: „Este o reziliere cu acordul ambelor părţi. Am avut discuţii prelungite cu domnul Pițurcă. Când i-am cerut 700.000 de euro, s-au simțit tensiuni la nivelul echipei nationale. Cred că în această perioadă am fost reţinut, deşi au fost foarte multe discuţii cu Piţurcă. Nu am vrut să afectez unitatea şi stabilitatea de la echipa naţională, deoarece aveam două meciuri foarte importatne în faţă, cu Ungaria şi Finlanda”.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca