Budescu a decis la ce echipă va juca. Reacția lui Becali

Budescu a decis la ce echipă va juca. Reacția lui Becali

Constantin Budescu a decis unde va juca. Dorit de Steaua Roșie Belgrad, Karabukspor și Steaua, mijlocașul va continua la Astra.

Rămas liber de contract după despărțirea de chinezii de la Dalian Yifang, Budescu a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști români. Deși a avut numeroase oferte tentante, jucătorul este hotărât să semneze cu Astra. „Sărmăluța” a plecat duminică în Cipru, unde campioana își efectuează stagiul de pregătire înaintea reluării Ligii 1.

După lungi negocieri cu Marius Șumudică și cu patronul Ioan Niculae, Budescu și-a dat acordul pentru a continua la Giurgiu. Fotbalistul de 27 de ani va semna un contract valabil un sezon şi jumătate şi va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună, cel mai mare din lotul campioanei României, anunță Fanatik.

„Nu ştiam că pleacă în Cipru. Înseamnă că semnează cu Astra dacă pleacă acolo. Să fie sănătos. Eu am mai vorbit cu el şi a zis că îmi dă un răspuns în 2-3 zile… Ce să spun? Să fie sănătos dacă a semnat cu Astra”, a reacționat Gigi Becali.

15 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca