Bouchard, de nerecunoscut! Canadianca, zdrobită de Ivanovic la Turneul Campioanelor - LOOKPLUS
Bouchard, de nerecunoscut! Canadianca, zdrobită de Ivanovic la Turneul Campioanelor

Bouchard, de nerecunoscut! Canadianca, zdrobită de Ivanovic la Turneul Campioanelor

Eugenie Bouchard nu se mai regăseşte. Învinsă categoric de Simona Halep, canadianca a cedat şi în faţa Anei Ivanovic, scor 1-6, 3-6, după o oră şi 24 de minute de joc.

Sârboaica a început în forţă partida. Ivanovic a câştigat cu 6-1 primul set, după ce a profitat de numeroasele erori neforţate ale adversarei sale. Bouchard a dat semne de revenire în setul al doilea, dar tenismena din Serbia a strâns rândurile şi a reuşit să facă două break-uri şi să-şi adjudece victoria.

Ivanovic păstrează astfel şanse de calificare în semifinalele competiției de la Singapore. „Ştiam că mai am şanse de calificare, de aceea am încercat să obţin victoria. Am pierdut de două ori în faţa lui Bouchard, dar azi am reuşit să o înving. Am vrut să joc punct după punct. Sunt foarte fericită că mă aflu aici, publicul e călduros. Mi-a plăcut atmosfera încă din primul meci, cel cu Serena”, a declarat Ivanovic la finalul meciului.

Halep ocupă primul loc în Grupa Roşie, cu două victorii din tot atâtea meciuri. Pe locul secund se află Ivanovic, urmată de Williams, fiecare cu câte un succes. Bouchard ocupă ultima poziție, cu două înfrângeri.

22 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca