Bolizi cât cuprinde. Arabii au transformat Londra într-un salon auto în aer liber (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Bolizi cât cuprinde. Arabii au transformat Londra într-un salon auto în aer liber (VIDEO)

Bolizi cât cuprinde. Arabii au transformat Londra într-un salon auto în aer liber (VIDEO)

Tot mai mulți arabi fug de arșița din țările de origine și se răcoresc la Londra. Bineînețeles, nu uită să își aducă în capitala britanică și mașinile de lux.

Nu este de mirare că străzile din metropolă se transformă în adevărate saloane auto în aer liber, cu autoturisme unul și unul. Așa că pe lângă obiectivele turistice oamenii pot admira mai nou și bolizi în valoare de peste 3 miliarde de lire sterline.

Nu în fiecare zi poți vedea pe stradă un Ferrari auriu. Aşa că cei care trec prin cartierul Knightsbridge din Londra se opresc să îl admire. Bolidul de lux apartine unui campion irakian la kick boxing. Automobilul valorează un sfert de milion de lire sterline şi este doar una dintre bijuteriile pe patru roţi care împodobesc centrul Londrei.

Alți miliardari au venit de acasă cu Rolls-Royce-uri, Bugatti sau Lamborghini, după cum arată numerele de înmatriculare străine.

Fanii maşinilor rare, cunoscuţi sub numele de „carparazzi”, abia aşteaptă să fotografieze bijuteriile pe patru roţi.

Printre distracţiile preferate ale bogătaşilor se numără cursele ilegale de mașini în miez de noapte. Aşa că dacă ziua sunt piese de muzeu, la venirea serii bolizii devin adevărate furii pe patru roţi, care le strică somnul londonezilor.

Poliţia din Londra dă asigurări că ia măsuri atunci când şoferii deranjează liniştea cartierelor de lux. Totuşi, cursele estivale de maşini din cartierul Knightsbridge durează deja de câţiva ani.

3 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca