Becali pregăteşte transferuri uriaşe! Pe cine vrea să cumpere

Becali pregăteşte transferuri uriaşe! Pe cine vrea să cumpere

După transferul lui Alibec, Gigi Becali vrea să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Latifundiarul a pus ochii pe Mario Benzar şi Bogdan Ţîru, ambii de la Viitorul.

Steaua vrea să defileze în acest sezon. Vicecampioana României nu concepe să rateze un nou titlu, astfel că Gigi Becali a demarat o campanie impresionantă de transferuri. Latifundiarul a bătut palma cu Alibec şi a anunţat deja transferul lui Junior Morais, jucător care va ajunge sub comanda lui Reghe abia în vară. Becali şi-a propus să-i aducă la Steaua şi pe Mario Benzar, şi Bogdan Ţîru, fotbalişti care impresionează în tricoul Viitorului. Gigi e dispus să dea bani grei pentru a obţine semnăturile celor doi fundaşi.

1,25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Benzar, conform transfermarkt.de

600.000 de euro este cotat Ţîru, potrivit transfermarkt.ro

Becali nu a renunţat nici la transferul lui Gnohere, aflat în ultimele luni de contract cu Dinamo. „Pentru noi e foarte important ce îşi doreşte Gnohere. Nea Ando îl apreciază ca jucător, a prins o formă foarte bună la începutul campionatului. A fost distras de acel transfer la Steaua. Dinamo are încredere în el, sperăm să-şi revină la forma iniţială. Depinde cel mai mult de comportamentul lui şi de ce îşi doreşte. Voi avea o discuţie cu el în privinţa viitorului său. Trebuie să privim totul ca pe un business. Probabil trebuia să ne gândim mai bine şi să-l dăm pe Gnohere atunci, în vară, la Steaua”, a precizat Adrian Mutu.

„Nu putem să ne batem cu domnul Becali, nu suntem rivali la transferuri, nu avem banii domnului Becali. Steaua este acum la alt nivel, Dinamo trebuie să muncească mult, să lase capul în pământ. Adevărul acesta este”, a adăugat noul manager al „câinilor”.

14 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca