Becali anunță transferuri spectaculoase la Steaua! Reghe și MM s-au certat!

Becali anunță transferuri spectaculoase la Steaua! Reghe și MM s-au certat!

Deși jocul Stelei a șchiopătat în ultima perioadă, Gigi Becali nu se gândește să-l demită pe Laurențiu Reghecampf.

Latifundiarul anunță o campanie masivă de transferuri și e convins că „roș-albaștrii” vor defila în Liga 1 Orange. „Pe cuvânt, jur că nu-l dau afară pe Reghe! Sunt omul care spune tot ce gândește. Nu a fost vorba de așa ceva niciodată. Eu i-am spus că eu sunt mulțumit, pentru că a rezolvat posesia. Este un lucru imposibil să nu meargă din primăvară, dar dacă nu va merge, o să luăm alte măsuri. Campionatul nu ai cum să nu-l iei. O să mai vină trei sau patru jucători, pe lângă Alibec și revenirea lui Tănase”, a precizat Becali la Sport.ro.

„Am vorbit cu Budescu acum două zile. Dacă Budescu nu pleacă în China, singura echipă unde va veni va fi Steaua, vă garantez 100%. Nu poate nimeni să-i dea salariul pe care i-l dau, iar el e stelist înfocat, e disperat să vină. Cred că dacă era mai jos Viitorul, puteam să iau jucători, dar așa nu cred că pot lua. Dinamo cere pentru Rotariu patru milioane, eu nu dau nici două, deci nu vorbesc de Rotariu. Eric e foarte interesant, dar nu pentru Steaua”, a subliniat Gigi.

MM și Reghe, la cuțite!

Gigi Becali a admis că există tensiuni la echipă. Latifundiarul a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica s-au certat din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. „A fost ceartă mare între Meme și Reghe. Eu am intervenit: „Bă, eu sunt patron, lăsați echipa în pace!”. Ei țipau la jucători!”, a mărturisit Becali.

18 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca