Balotelli a comis-o din nou! Riscă suspendarea pentru un gest stupid - LOOKPLUS
Balotelli a comis-o din nou! Riscă suspendarea pentru un gest stupid

Balotelli a comis-o din nou! Riscă suspendarea pentru un gest stupid

Mario Balotelli a intrat din nou în gura presei și a microbiștilor! Atacantul italian a postat un mesaj cu tentă rasistă, însoțit de o poză cu personajul principal al seriei de jocuri „Super Mario”! Imediat după postare, vârful lui Liverpool și-a cerut scuze.

„Nu fii rasist. Fii ca Mario. El este un instalator italian, creat de japonezi, care vorbeşte engleza şi arată ca un mexican… sare ca un negru şi adună monede ca un evreu”, a scris Balotelli în dreptul pozei. Conștient de ce a făcut, fotbalistul italian a şters poza şi şi-a cerut scuze pentru fapta comisă.

Iniţial, Balotelli a negat că imaginea ar fi fost ofensatoare. „Îmi pare rău dacă am ofensat pe cineva. Postarea se dorea să fie antirasistă, dar cu umor. Acum înţeleg că, scos din context, ar fi putut avea efectul opus. Nu toţi oamenii de culoare sar sus şi nu toţi evreii iubesc banii. Am folosit o imagine creată de altcineva şi am crezut că este amuzantă și deloc ofensatoare. Îmi cer scuze, din nou”, a scris Balotelli pe o rețea de socializare.

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anunţat că va ancheta postarea lui Mario Balotelli, care riscă să fie suspendat.

2 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca