Balaci îl face praf pe Latovlevici:”A fost în formă doar cu Ajax și Dinamo, în rest nu l-am văzut jucând bine!” - LOOKPLUS
Balaci îl face praf pe Latovlevici:”A fost în formă doar cu Ajax și Dinamo, în rest nu l-am văzut jucând bine!”

Balaci îl face praf pe Latovlevici:”A fost în formă doar cu Ajax și Dinamo, în rest nu l-am văzut jucând bine!”

Ilie Balaci consideră că nici Vlad Chiricheș nu ar merita să joace împotriva Greciei, mai ales că fostul stelist și-a pierdut locul de titular la Tottenham.

Fostul lider al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, l-a criticat dur pe Iasmin Latovlevici, despre care spune că nu ar fi meritat să fie convocat la echipa națională. “Latovlevici a fost în formă doar cu Ajax şi Dinamo. În rest nu l-am văzut niciodată jucând bine! Este o diferenţă imensă între el şi Raţ”, a spus Balaci la emisiunea Fanatik Show, de pe Look TV.

Însă nu doar Iasmin Latovlevici reprezintă o dezamăgire pentru fostul internațional. Acesta consideră că nici Vlad Chiricheș nu merită să mai fie titular la echipa națională. ”Și Chiricheş să stea pe bancă, el nu mai joacă de un an. Ar fi bine cu Pintilii şi Prepeliţă la închidere, la mijloc cu Maxim, Budescu şi Chipciu, şi cu Marica în atac”, crede Balaci.

Cel supranumit ”Minunea Blondă” în anii ’80 consideră că fotbaliști precum Cristi Manea și Cornel Râpă ar fi meritat să fie chemați de selecționerul Victor Pițurcă. ”Chiar nu înţeleg de ce nu a fost convocat Cristi Manea, de la Viitorul. Păi, l-am chemat la amicale şi la oficiale nu? L-aş fi luat și pe Râpă la echipa naţională. Păi, dacă Tamaş joacă fundaş central la echipa de club etapă de etapă, de ce să facem improvizaţii? N-avem voie să facem aşa ceva la echipa naţională”, a încheiat Ilie Balaci.

3 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca