Avem fete frumoase. Româncele, în topul celor mai apreciate 100 de femei din lume (VIDEO) - LOOKPLUS
Avem fete frumoase. Româncele, în topul celor mai apreciate 100 de femei din lume (VIDEO)

Avem fete frumoase. Româncele, în topul celor mai apreciate 100 de femei din lume (VIDEO)

Faptul că româncele se numără printre cele mai frumoase femei lume nu mai este demult un mit, ci o realitate. După ce Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia au făcut furori în industria modei și a filmului, o altă româncă se impune pe scena internațională.

Cristina Maria Sărăcuț s-a clasat pe locul al 3-lea în „top 100 cele mai frumoase femei din lume”.

Cristina Maria Sărăcuț se poate mândri cu dimensiuni aproape perfecte. Naturalețea, dar și prezența scenică, au ajutat-o să devină unul dintre cele mai apreciate modele internaționale. Pe când avea 18 ani, Cristina a plecat din România și în doar 4 ani piteșteanca a ajuns să ocupe acest loc. Românca a reușit astfel să devanseze vedete de talie internațională precum Scarlett Johansson, Beyonce și chiar Angelina Jolie.

Piteșteanca nu este singura care a ajuns să le depășeașcă pe zeițele frumuseții de peste Ocean. La 24 de ani, Minola Udrea a reușit să câștige unul dintre cele mai râvnite trofee din lumea fitness-ului. Juriul a fost impresionat de corpul ei extrem de bine sculpat, dar și de atitudinea veselă și încrezătoare.

Recunoscută pentru înfățișarea fără cusur este și Andreea Diaconu. Tânăra a intrat recent în familia Victoria’s Secret, devenind astfel primul model din România care va defila ca și îngeraș al celebrei case de modă.

Toate acestea dovedesc încă o dată, și pe bună dreptate, că româncele sunt sunt printre cele mai frumoase femei din lume.

5 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca