Au împrumutat mentalitatea balcanică! Finlandezii se plâng de arbitraj - LOOKPLUS
on hide">
Au împrumutat mentalitatea balcanică! Finlandezii se plâng de arbitraj

Au împrumutat mentalitatea balcanică! Finlandezii se plâng de arbitraj

Finlandezii nu mai ştiu cum să dreagă înfrângerea cu România, scor 0-2, de la Helsinki. Ultimul care a intrat în colimatorul nordicilor este arbitrul partidei, Paolo Tagliavento.

Două momente importante acuză finlandezii, iar presa din „ţara celor 1.000 de lacuri” le ţine spatele. Eliminarea lui Ring şi cornerul din care România a deschis scorul sunt văzute de finlandezi ca două greşeli mari de arbitraj.

„Poate că arbitrul ar fi trebuit să mai reflecteze asupra celui de-al doilea cartonaş galben acordat lui Ring”, a declarat Mixu Paatelainen, selecţionerul Finlandei, în vreme ce Niklas Moisander, unul dintre cei mai buni finlandezi, a acuzat momentul primului gol. „Cred că arbitrul a judecat greşit faza la acel corner. Nu era în cel mai bun unghi”, a spus căpitanul echipei pentru Helsingin Sanomat.

Declaraţia căpitanului a fost întărită de cea a lui Roman Eremenko. „Nici nu am ştiut că a fost corner. Ne pregăteam de repunerea nostră când am văzut că arbitrul a acordat lovitură de la colţ”, a afirmat Eremenko.

15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca