Atenţie! ISIS pregăteşte atacuri la EURO! Arena pe care va juca şi România, în vizorul teroriştilor!

Atenţie! ISIS pregăteşte atacuri la EURO! Arena pe care va juca şi România, în vizorul teroriştilor!

Teroriştii se pregătesc să lovească din nou. Presa din Franţa anunţă că ISIS plănuieşte să comită atentate în timpul Campionatului European.

Cotidianul francez Liberation scrie că Mohamed Abrini, teroristul de origine marocană capturat în Belgia săptămâna trecută, este cel care a dezvăluit intenţiile celor de la ISIS. Conform lui Abrini, următoarea țintă a teroriștilor este Franța, atacurile urmând a avea loc în timpul Campionatului European.

Pe lista teroriștilor se află și arena Saint-Denis, cea care va găzdui meciul de deschidere dintre Franţa şi România, programat în 10 iunie. În luna noiembrie a anului trecut, stadionul Saint-Denis a fost ținta unor atacuri teroriste la amicalul Franța-Germania. Francois Hollande, prezent la meci, a fost evacuat de urgenţă de la stadion.

„Nu este o surpriză că teroriștii plănuiesc atentate în timpul CE. Forțele de securitate se pregătesc intens, imaginând scenarii de atac și felul în care pot fi evitate. Dacă Abrini are dreptate, asta nu face decât să confirme că Belgia este doar o bază de operațiuni care trebuie ținută sub supraveghere chiar și mai intens ca până acum. Rețelele jihadiste și celulele teroriste se antrenează acolo de peste 10 ani”, a dezvăluit unul dintre şefii poliţiei franceze pentru Liberation.

11 aprilie 2016

Un comentariu To “Atenţie! ISIS pregăteşte atacuri la EURO! Arena pe care va juca şi România, în vizorul teroriştilor!”

  1. Nej det är inte Brittneys rumpa om man fryser bilden, det är ju en killrumpa som säkert är väldigt hård och vältränad! Och ansiktet är en killes i pro32l&#8if0;.hon har inte en sån haka o näsa i profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca